سرمایه گذاری در بازار مسکن
خرید مسکن و سرمایه گذاری در بازار مسکن مدت هاست که مورد استقبال بسیاری قرار گرفته و یکی از بهترین راه ها برای سرمایه گذاری سودآور بوده است. اما اکنون با توجه به شرایط اقتصادی و جمعیتی کشور، این بازار در رکود به سر می برد و شاهد کاهش رونق آن هستیم. اما با توجه به فوریت نیاز به مسکن و همچنین تدابیر اندیشیده شده از سوی دولت، امیدواری به تنظیم این بازار وجود دارد و می توان با آگاهی از شرایط سرمایه گذاری وارد این بازار شد.
برای ورود به بازار مسکن علاوه بر سرمایه اولیه، داشتن شناخت و آگاهی کامل از این بازار نیز ضروری است و می تواند منجر به افزایش پس انداز و ارزش ملک شود، اما در غیر این صورت، ورود به بازار علاوه بر امکان از دست دادن سرمایه و پس انداز مالی می تواند مشکلات و مشکلات حقوقی را برای افراد ایجاد کند. برای بسیاری از افرادی که برای اولین بار قصد خرید یا فروش ملک را دارند و با هدف داشتن سرپناه وارد این بازار می شوند، این موضوع از اهمیت بیشتری برخوردار است و به همین دلیل نیاز به تحقیق و بررسی بیشتری دارد. علاوه بر این دسته از افراد، عده ای نیز با هدف سرمایه گذاری و افزایش پس انداز مالی وارد این بازار می شوند. برای این افراد اگرچه سرمایه حرف اول را می زند، اما بررسی معیارها و اصول حاکم بر بازار بسیار حائز اهمیت است که قبل از تصمیم گیری قطعی و انجام اقدامات لازم با آگاهی آنها باید به آن توجه کرد.
اما این را هم باید در نظر داشت که خرید خانه و سرمایه گذاری در این بازار زمان می برد تا سرمایه گذار به هدف خود که افزایش سرمایه است برسد. یعنی قبل از ورود به بازار مسکن باید با این دید که سرمایه ما در بلندمدت سودآور باشد، خانه و ملک بخریم وگرنه این هدف میسر نمی شود. بازار مسکن طی سال های گذشته به خوبی نشان داده است که شرایط بهتری نسبت به بازارهای موازی دارد و می تواند به عنوان یک سرمایه گذاری بلندمدت و مطمئن انتخاب شود.
اما برای همه کسانی که در بازار مسکن فعالیت داشته یا هستند، آینده بازار و مسکن خریداری شده از اهمیت بالایی برخوردار است. در این بین در بازار با گزینه های مختلفی روبرو هستیم که باید بر اساس ترجیحات شخصی و همچنین اصول خرید صحیح آنها را مد نظر قرار دهیم و در نهایت تصمیم درستی بگیریم.
برای خرید خانه چه معیارهایی را باید در نظر گرفت؟ برای خرید بهتر و افزایش سرمایه در بازار مسکن چه باید کرد؟
ضوابط انتخاب خانه و تصمیم گیری برای خرید زمین، خانه قدیمی، آپارتمان یا برج باید به درستی بررسی شود و در صورت نیاز با افراد متخصص و مجرب در این زمینه مشورت شود. علاوه بر معیارهای شخصی که بسته به شغل، سلیقه شخصی، تعداد اعضای خانواده و سن آنها می تواند متفاوت باشد، باید مواردی را به طور کلی در نظر گرفت.
عوامل موثر بر بازار مسکن
عوامل موثر بر بازار مسکن
برای بررسی بازار مسکن و شرایط حاکم باید عوامل موثر بر این بازار شناسایی و بر اساس آنها تصمیمات لازم اتخاذ شود. عوامل موثر بر بازار مسکن به گونه ای است که بازار رونق یا رکود و در نتیجه افزایش یا کاهش قیمت ها را در پی دارد. بنابراین برای سرمایه گذاری و افزایش سرمایه در بازار مسکن باید از این عوامل آگاه بود و با تغییر آنها جهت تصمیم گیری را تغییر داد.
همانطور که قبلا ذکر شد، سرمایه گذاری در بازار مسکن برای کسب سود زمان می برد و نمی توانید برای ورود یا خروج عجولانه تصمیم بگیرید. علاوه بر این، مردم ابتدا باید دیدگاه خود را برای ورود به این بازار در نظر بگیرند و سپس تصمیم بگیرند، زیرا اگر افرادی با قصد سرمایه گذاری وارد بازار مسکن شوند، گزینه های زیادی برای آنها وجود دارد، اما فقط برای متقاضیان مصرفی در این بازار. گزینه موجود خرید خانه و زندگی در آن است.
زمانی که شاخص قیمت مسکن در کل اقتصاد کشور بیش از شاخص قیمت رشد کند، مردم و سرمایه هایشان به سمت بازار مسکن جذب می شوند و شاهد رونق بازار خواهیم بود، اما در غیر این صورت نه تنها بازار مسکن، بلکه کل اقتصاد نیز دچار رونق می شود. به طور غیر مستقیم کوچک می شود. بحران خواهد بود. عرضه و تقاضا در بازار مسکن یکی از عوامل موثر بر قیمت های عرضه شده در این بازار است که خود تحت تاثیر عوامل جانبی دیگری نیز قرار دارد. اما به طور کلی می توان پارامترهای زیر را تاثیرگذار بر قیمت مسکن، شرایط بازار و رونق یا رکود آن دانست.
در عرضه مسکن و تامین مسکن یا سرمایه گذاری آن برای افراد و به عبارتی ساخت مسکن عواملی مانند قیمت زمین، هزینه ساخت، مالیات مسکن و همچنین برنامه ها و سیاست های دولت برای افزایش ساخت و ساز موثر است. که به نوبه خود می تواند قیمت ها را افزایش و کاهش دهد. اما شایان ذکر است که تمامی عوامل ذکر شده متاثر از بازارهای موازی بوده و با تکانه های ناشی از بازارهایی مانند طلا و ارز شاهد بسیاری
نظرات شما عزیزان: